Ikke mange som har scoret hattrick på Buffon.

Han ble hentet til Manchester United som 17 åring i 2004, men kom aldri helt inn hos Alex Ferguson. Etter utlån til Newcastle og Parma, forsvant den unge spilleren til Villareal i 2007, med bare 14 kamper i United-drakt.

Hos Villareal ble det 141 kamper, for Fiorentina 42, før det ble en sesong hos Genoa og nå senest 7 kamper for Real Salt Lake City (svulstig navn).

Les: Ronaldo må digge det Steven Gerrard har satt igang hos Aston Villa

På fredag kom bekreftelsen fra Società Polisportiva Ars et Labor, takknemlig forkortet til SPAL. Serie B-klubben var oppe i øverste divisjon i 2019/20-sesongen, men tok heisen ned etter 28 tap og -50 i målstatistikken. Skal vi tro klubbpresidenten, er 34-åringen Rossi del av billetten tilbake til Serie A.

-Han er mitt store prosjekt. Han spilte en vennskapskamp forrige uke, og scoret et vidunderlig mål, begynner president Joe Tacopina til Calciomercato.

-Han føler seg tilpass, men har bruk for noe tid. Stille og rolig skal han bli klar. Rossi kan gjøre forskjellen, da ingen har hans kvaliteter i Serie B.

Det har blitt en del skadeavbrekk på Rossi gjennom karrieren, men senterforwarden som skal ha fått en illsint Ruud van Nistleroy til å forlate United-gardeoben da han fikk beskjed om at Rossi tok plassen hans i en kamp, har vist teft foran motstandernes mål.

(fra transfermarkt)

Vi henger oss på SPAL-presidentens optimisme (klubben ligger ti poeng bak lederen etter 12 kamper), og ønsker Rossi lykke til.

Les: Newcastle utkonkurrerer Juventus