Disse blir som smågutter å regne hvis PSG makter å drømme størst. (foto: psg, twitter)

Du la trolig ikke merke til Fabrice Pancrate da han spilte i underkant av hundre kamper for PSG fra 2004. Du la sikkert heller ikke merke til franskmannen da han sveipet innom Premie League i 2009 for seksten kamper for Newcastle. Men i dag la hvertfall vi merke til franskmannen.

Viruset har virkelig fått ting til å bevege seg i fotballens verden. Vi skal passe på å ikke gi virus nr. 19 all skyld, men når Messi er på vei bort fra Barcelona og Ronaldo ryktes bort fra Juventus i samme sesong, da er dette en helt spesiell sommer. At det er unntakstilstand, bekreftes av at Neymar utrolig nok ikke ryktes bort fra PSG.

Les: Liverpool trakk seg klokelig fra kjøp av Thomas Lemar – nå kan spilleren «tvangsflyttes» til Premier League

Skal vi tro Pancrate, er det ingen grunn til å forlate Paris de kommende sesongene. L´Equipe hevder at PSGs sportsdirektør har kontaktet Messi senior for å sondere landskapet for en mulig gjenforening mellom Neymar og Messi. Fabrice Pancrate mener det ikke stopper med Messi.

PSG har nemlig historiens mest hårete masterplan.

-Jeg skal fortelle deg hva jeg tror. Manchester by er stygg, grå, det regner, det er mange ting som forteller meg at Messi kommer til Paris. Og Ronaldo vil komme i 2021. Og Guardiola. Jeg tror Guardiola har pratet med Messi: «Vi kommer til å mikse ting. Jeg ønsker deg i Manchester, men gå til Paris, og ikke vær redd, neste år kommer også jeg dit, doserer Pancrate til Le Parisien.

Les på Engelske klubber: Liverpools unge midtstopper Ovie Ejaria bytter permanent til Reading

Som støtter «påstanden» sin med PSGs slogan: Let´s dream bigger!.

Vi lar den tidligere PSG-spilleren få siste ordet, så kan du selv gjøre opp en mening om Pancrate er clairvoyant eller klin gæren.

-Jeg tror dette skjer. Det vil være den første klubben i verden som bringer fire «utenomjordiske» sammen: Ronaldo, Messi, Neymar, Mbappé – med en crazy manager, avslutter Pancrate.

Les: Sørloth kan bli lagkompis til spilleren Andrea Pirlo rangerer som bedre enn seg selv