Nesten i mål. (foto: liverpool, twitter)

Noen som husker Zeljko Buvac? Ikke nå mange, nei. Buvac hevder han selv aldri har hatt behovet for å stikke seg selv frem, men når du disser verdens kanskje beste manager, da har du et markeringsbehov.

Buvac fulgte Jürgen Klopp som assistenttrener i 17 år. Mainz, Borussia Dortmund – og Liverpool. At Buvac spilte en stor rolle i suksessen som fulgte Klopp, er udiskutabel. Klopp beskrev Buvac selv som «The Brain» i partnerskapet. Likevel, når Buvac nå mener det var han som gjorde jobben, da blir vi provosert.

Les: Klarte ikke hindre Arsenal i å signere sin midtbanestjerne

Buvac forsvant ut fra Anfield på tampen av 2017, nå slenger 59-åringen noen meldinger om Klopps «egentlige» rolle. Det var i et intervju på youtubu med den russsiske journalisten Nobel Arastamyan at gallen kom opp til overflaten.

-Jeg gjorde coaching-jobben med unntaket av intervjuene. Jeg føler at jeg har vært manageren i alle disse 17 årene. Jeg hadde alle rollene og gjorde alt for å påvirke laget til suksess, men jeg trengte ikke oppmerksomhet fra media, sier Buvac som nå jobber som sportsdirektør for Dynamo Moskva.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Vi kjenner smaken av sure oppstøt.

Pep Lijnders erstattet Buvac, et valg Goal hevder ble tatt imot med takk av Liverpool-spillerne. Så kom Champions League-tittelen, så Premier League-tittelen. Vi lar tiden etter at Buvac forsvant fra Anfield tale for Jürgen Klopp.

Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken