Tidligere Liverpool toppscorer og Aston Villa-spiller dømt til fengsel for fyllekjøring

Det ble et målrikt opphold for Dean Saunders i Liverpool
Top Article ad

Det var ikke småtteri med kraftsalver som ble rettet mot Liverpool sin tidligere toppscorer Dean Saunders da han ble dømt til 10 ukers kraftsalver for fyllekjøring. – Man skulle nesten tro han var Tottenham supporter og ville «ta igjen» for Liverpool sin seier i Champions League. 

Dean Saunders ble toppscorer for Liverpool og  vant FA-cupen med Liverpool i 1991/92-sesongen, det ble med en sesong på Anfield før han gikk videre til Aston Villa.   Nå er den tidligere fotballspilleren dømt til ti ukers fengsel for fyllekjøring.

Les: Bekreftet: Nok en skade hos Real Madrid

Saunders ble stanset i Chester sør for Liverpool i midten av mai, nektet han å la seg teste, så det er ingen som vet hva han faktisk hadde i promille.  Utover fengselsstraffen på ti uker blir 55-åringen fratatt førerkortet i 30 måneder. I tillegg må han betale sakskostnader. Da dommen ble avsagt, la dommer Nicholas Sanders ikke skjul på hva han mente om den tidligere angrepsspilleren.

Les: Manchester United er en kjedelig klubb

«Gjennom hele denne saken har du vist deg å være arrogant og trodd at din tidligere og nåværende status i offentligheten gir den rett til å heve deg over loven», sa dommeren.

«I virkeligheten er det motsatt. Noen som er i offentlighetens søkelys, kan forvente en avskrekkende dom når de blåser i loven» fortsatte dommeren.