Tidligere Juventus-manager gjør seg klar for London

This is an eye.
Top Article ad

Han ledet Juventus nesten til Champions League-trofeer, men vil dessverre bli husket for dette nesten. Nå lader italieneren skikkelig opp for å ta neste jobb som vil bli utrolig viktig.

Allegri sier ikke rett ut at han har planer om Premier League og en London-klubb, men etter intervjuet med ESPN har vi tillatt oss å tolke. Spesielt når engelsk, teater og museum er noen av nøkkelordene.

Les: Villig til å snakke med Everton

-Det blir ny jobb til juni. Jeg vet ikke om man skal kalle det et sabbatsår eller ikke. Agenten min og jeg besluttet raskt etter avskjeden med Juventus å ha ett år fri. Neste år blir et viktig år. Jeg forbereder meg på beslutningen jeg skal ta. Etter ett års fri og fem år i Juventus, vil jeg ikke tilbake og gjøre en dårlig jobb, sier Allegri til ESPN.

Og legger til at han er i gang med å lære seg engelsk, leser masse bøker, går i teateret og på museum.

For oss peker kompasspila mot London.

Les: Bales agent legger ut om waliserens planer