(foto: chelsea)

Vi kunne ikke dy oss. Gigi Becali, den mildt sagt fargerike eieren av Bucharest FC, tidligere Steaua Bucharest, er overbevist om at «fri flyt av sex » får laget hans til å slite i den rumenske ligaen.

Den rumenske klubben er ingen hvem som helst. Europacupvinner i 1986, Romanias mest suksessfulle klubb med 22 ligatitler, men nå altså med tre kamper uten seier.

Les: Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho

Da er ikke Becali sen med å komme med konklusjonen på de slette resultatene.

-Spillerne mine har for mye sex med kjærstene sine, det er grunnen til at de ikke har spilt så bra i det siste, sier klubbeieren ifølge ESPN etter 1-1 kampen mot bunnlaget Chindia Targoviste.

Nå sies det ikke om spillerne har intensivert den seksuelle aktiviteten før de siste kampene, uansett, 4. plass og åtte poeng bak lederen CFR Cluj er uakseptabelt.

Les på Popidol: Ble straffet av dommeren for Haaland-feiring

Men hvor får Becali det fra at sex ødelegger de gode resultatene?

Det virker som klubbeieren er en mann med enkle slutninger. Motstander CFR Cluj har nemlig den tidligere Chelsea-spilleren Dan Petrescu som manager.

Og hva har Petrescu innført? Vi gir Becali det siste ordet.

-Se på Dan Petrescu, CFR spillere har sex bare en gang i uken. Hvis bare spissen vår Florinel Coman hadde hvilt seg også… men han holder på med andre ting, avslutter Becali.

Les: Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass