Tidligere Bundesliga-manager har vist Arsenal at han er klar

Welcome, senor Marcelino? (foto: arsenal, twitter)

Få husker Niko Kovac. Selv om det kun er kort tid siden 48-åringen fikk rødt kort fra Karl Heinz-Rummenigge, ble den siste Bundesliga-sesongen til Bayern-manageren smertefull. Men i motsetning til Wenger, Mourinho og Allegri, er ikke Kovac interessert i et hvileår.

Ifølge Goal er det forventet at den tidligere Bayern-manageren blir å se på tribunen når Arsenal møter West Ham på mandag. Kovac skal ha sendt ut signaler til Arsenal om at han er keen på jobben.

Les: Diego Simeone ser mot Premier League

Og når vi sier keen, dreier det seg om Premier League. For ifølge Goal satt Kovac og representantene hans på lørdagens kamp – i direktørens boks på Goodison Park – da Everton overraskende slo Chelsea 3-1.

Vikar Fredrik Ljungberg har fortsatt muligheter til å overbevise Arsenal om at han er verdig den permanente jobben, men med 2-2 mot Norwich og 2-1-tap hjemme mot Brighton har svensken kommet noe skeivt ut fra hoppkanten.

Les på Popidol: Disney avslører Star Wars hotellplaner i forkant av Rise of Skywalker

Selv om Arsenal selv hevder at den permanente stillingen først skal fylles til sommeren, har Kovac sørget for å posisjonere seg.

Om Arsenal-supporterne jubler av glede over utsiktene for å få Kovac til byen, det er et annet spørsmål.

Les: «Kommer du til å hente Chris Smalling tilbake til United?»