«Tiden i Manchester United var et helvete!»

Begynner dessverre å se mindre verdt ut enn 1 milliard. (foto: zaha, twitter)

Sir Alex Fergusons siste spillerkjøp på Old Trafford viste seg å bli en tabbe. For klubben, men mest for spilleren selv, som opplevde tiden hos United som et mareritt.

I dag fremstår Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha som en av de mest spennende spillerne utenfor toppklubbene.

i 2013 ble han hentet fra Manchester United, der Ferguson hadde staket ut kursen på ungguttens karriere.

Etter fire kamper, halvveis inn i sesongen ble Zaha sendt på utlån til Palace. Så kom David Moyes inn for den pensjonerte Sir Alex. Dermed bar det til Cardiff, så tilbake til Palace, før London-klubben til slutt bestemte seg får å gi angripsspilleren permanent opphoold.

(foto: zaha, twitter)

Les: Liverpool-spilleren som kom på helt feil tid

Men hva skjedde egentlig på Old Trafford?

-Jeg gikk gjennom så mye med United. Det gikk rykter om at grunnen til at jeg ikke spilte, var at jeg hadde hatt sex med David Moyes´datter. Ingen i klubben forsøkte å fjerne disse ryktene. Jeg var derfor nødt til å kjempe mot demonene mine på egenhånd, for jeg visste jo at ryktene ikke var sanne. Jeg var 19 og bodde for meg selv, langt fra de andre. De gav meg ikke bil som til de andre spillerene. Ingenting. Jeg bodde alene i helvete, langt fra familien min, sier Zaha nå ifølge ESPN.

Who s to blame?

Den i dag  25 år gamle spilleren har klokelig nok blitt nok en sesong hos klubben som tok ham på alvor, Crystal Palace. Penger og ære er ikke alt.

-Da jeg var hos United, hadde jeg mye penger, men var likevel nede og deprimert, avslutter Zahan, som ble bråvoksen i en alder av 19 år.

Fikk med seg læring om livet. (foto: zaha, twitter)

Vi tenker perioden hos United har gjort ham bedre rustet til å stå i mot når mørket tidvis senker seg over en fotballspillers karriere .

Stå på!

Les: «David Sliva har mer erfaring enn hele laget vårt»