Thomas Wærner vant Finnmarksløpet for andre gang

Vi tror det er et bilde av Thomas Wærner

Hundekjører Thomas Wærner befinner seg i en verden langt unna det vi fleste er vant til. – Slik det ser ut fra her jeg sitter og drikker en kaffe latte laget av en hyggelig dame mens jeg hører på Patsy Cline sin hit Crazy fra 1961 er det større sjanse for at jeg blir prima ballerina på Operaen enn at jeg noen sinne vil gjøre det Thomas Wærner driver på på daglig basis.

    • Tettere på naturen går det ikke an å komme.

Hundekjøreren Thomas Wærner står igjen som vinner av årets lengste distanser i både Finnmarksløpet og Femundløpet. Det har ingen greid siden 1994.

Les: Paul Scholes slutter umiddelbart, mener han ble villedet

Fredag kom han først til mål i Alta sentrum og vant 1200-kilometeren i Finnmarksløpet. Wærner hadde full kontroll på vei mot sin annen seier i klassikeren.

«Jeg har visst fra start at jeg har et spann som er helt topp, og hvis jeg forvalter det godt, så skal de andre kjøre fort for å ta meg», sa han etter målgang.