Jese Rodriguez

Den spanske vingen Jese Rodriguez kom fra Real Madrid i 2016, siden da har det blitt nesten like mange utlån som kamper for Paris Saint-Germain. På de fire årene som har gått har det bare blitt 18 kamper for PSG og hele fire utlån. (Las Palmas, Stoke, Real Betis og Sporting CP)

Deportes Cuatro skriver at Paris Saint-Germain ikke lenger har tro på at de kan få Jese Rodriguez til å fungere og vil selge floppen i vinter. – Såpass negativt ser klubben på overgangen at etter kjøpet på 25 millioner euro at de bestemte seg for en ny strategi i overgangsmarked.

Les: Manchester United skyver Eric Bailly inn i byttehandel

Avisen skriver ikke noe om hvem som eventuelt vil kjøpe og hva prisen vil være. Real Betis fikk spørsmålet for litt over et år siden, men til tross for at de var fornøyde med låneoppholdet syntes de det var for dyrt. Trolig vil de franske mesterne gå ut med en lav pris som vil være enklere å selge.

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel har sagt at Jese Rodriguez ikke kommer til å spille for klubben igjen, så da er det ikke noe mer å lure på.

Les på F7: Den tyske bohemklubben St.Pauli avslører hvor dårlig det står til i klesbransjen