Tiemoue Bakayoko

Den ivorianske midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko sin overgang til Chelsea i 2017 fra Monaco ble slettes ikke som tenkt. – Vi har egentlig litt vanskeligheter med å skjønne hvorfor for Bakayoko er en fantastisk god spiller som har gjort det meget bra før overgangen og på utlån hos diverse klubber.

Chelsea sin relativt nye manager Thomas Tuchel har også lurt på hvorfor det ikke tok av på Stamford Brigde. Tiemoue Bakayoko spilte bare en sesong for Chelsea før det ble utlån til AC Milan, Monaco og Napoli de påfølgende tre sesongene.

Les: Arild Sundgot får ansvaret

Tiemoue Bakayoko er tilbake i Chelsea etter utlånet i Napoli. – Det er et år igjen av avtalen noe som har fått manager Thomas Tuche til å tenke seg om og snakke med Bakayoko om fremtiden, dette samtidig som Sky Italia melder at AC Milan ønsker seg et gjensyn og permanent avtale. De skal ha kommet med forlag til overgang tidligere i dag.

Thomas Tuchel har fått beskjed om gigantiske budsjetter i sommer noe som har startet spekulasjoner om alt fra Erling Braut Haaland til Harry Kane. – Den tyske suksessmanageren har sagt han først vil gå grundig igjennom hva klubben allerede har før han eventuelt ber om forsterkninger.

Les: Tre klubber jager Olsen