Har alt. (foto: west ham, twitter)

Chelsea har gjenopplivet sin interesse for Declan Rice etter manager Thomas Tuchel fortalte de som sitter på pengene han mer enn gjerne benytter West Ham sin største stjerne. – Rice kontinuerlig på radaren til den tidligere Blues-sjefen Frank Lampard. I et intervju nylig kom det frem at den engelske midtbanespilleren var på hans ønskeliste, men av «forskjellige grunner» ble det aldri noe av.

«Nå ser du ham i England-troppen, og ser du raskt det ikke et England-lag uten Declan i det,» sa Lampard. ‘Vi er heldige som har ham i England, West Ham er heldige som har ham,’ fortalte Lampard på spørsmål fra Willow Foundation.

Les: Har pensjonert Sergio Ramos

«Han er en leder, og det er tydelig at han er bestemt for store ting. Jeg tror det er kjent at jeg er en stor fan av ham.

“Det skjedde ikke av forskjellige grunner, men vi hentet mange spillere om sommeren. Men jeg var en stor fan av ham. Av forståelige grunner kjenner West Ham hva slags spiller de har».

«Jeg vil ikke at Declan skal være i en ubehagelig posisjon gjennom dette fordi alt jeg ser fra ham er full ytelse og ønske om å spille for West Ham».

«De ga ham sjansen der, og valget vil være Declan sitt etter hvert som årene går, men prestasjoner er flotte å se på.»

Da Lampard forlot Chelsea kunne West Ham maner David Moyes slappe av, den spilleren som han minst av alle ville miste var «safe».

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones

Daily Telegraph skriver at Tuchel også er en beundrer av Rice

Rapporten hevder at Tuchel raskt har blitt en stor fan av spilleren. Den tyske manager har vært så imponert over Rice at han har anbefalt ham ovenfor Chelsea direktør Marina Granovskaia. – De blå nektet å møte West Hams prislapp på £ 70 millioner i fjor sommer. Hammers manager David Moyes har til og med sagt at han mener at Rice er verdt mer enn £ 100 millioner.

«For meg har jeg sett prisene på noen spillere som har gått til klubber nylig, og de kunne ikke snøre Declan Rices støvler engang,» sa Moyes nylig