Tuchel har noen svært tunge måneder. (foto: Bayern München)

Thomas Tuchel er ferdig. Den tidligere Borussia Dortmund-treneren som gjorde alt for å stanse erkerival Bayern München mellom 2015 og 2017, har – litt fleipete sagt – gjort en bedre jobb med å stanse Bayern som trener for bundesligagiganten. Det er ikke en sjans i havet at Bayern München-ledelsen kan forsvare å beholde Tuchel som Bayern-trener.

Julian Nagelsmann ble veid for lett mars 2023 av Bayern-ledelsen (som selv fikk sparken ved sesongslutt), inn kom Thomas Tuchel for å rydde opp etter «unggutten».

LES: Manchester United har igjen en spiller som skriver Premier League-historie

Forrige sesong ble delvis reddet med bundesligatittel. I Tuchels sesong fra start er situasjonen en helt annen. Ute av cupen, åtte poeng bak Bayer Leverkusen i Bundesliga, 1-0 tap mot Lazio i første 8.-delsfinale i Champions League. På søndag kom nådestøtet for Tuchel. 3-2 tap mot Bochum var det tredje tapet til Bayern München på rad. Dette har ikke skjedd siden 2015. Da tapte Bayern mot Leverkusen, Barcelona og Augsburg.

Nå er det ikke spørsmål om, men når Thomas Tuchel får sparken. For mye står på spill for Bayern München, som investerte rundt 100 millioner euro i Harry Kane for å sikre titler. Kane leverer over forventningene, Tuchel får ikke Bayern-laget ellers til å fungere.

LES OGSÅ: Mauricio Pochettino følger en svært frustrert Harry Kane tett

I kulissene venter både Jose Mourinho og Hansi Flick.

OPPDATERT: Bekreftet: Tre av verdens største klubber skifter trenere – samtidig!