Chelseadirektør Marina Granovskaia, som for øvrig er drømmekvinnen til T. Richardson, kunne fortelle at den nye avtalen med manager Thomas Tuchel ble gjennomført på rekordtid. – I praksis ble enighet oppnådd på vei til møtet.

Utdrag fra forhandlingene: «Vi vil du skal fortsette, vil du det?» – «Ja!»

Les: James Rodriguez slipper å vente på telefon fra Ancelotti

Da den tyske manageren ankom i januar og overtok for Chelsea legende Frank Lampard så det slettes ikke så lyst til. – Stjernekjøpene fra sist sommer virket ikke og poengsankingen var treg. Nesten umiddelbart etter ankomsten til Thomas Tuchel snudde ting for Chelsea. Laget fungerte, kampstrategien var gjennom solid og det holdt til en fjerneplass i Premier League og kvalifisering til neste års Champions League. Noe de egentlig ikke trengte i og med at de vant finalen i Champions League mot Manchester City og dermed er «dobbelt kvalifisert».

Nå har tyskeren forlenget kontrakten sin til sommeren 2024.

Chelsea opplyser at klubben er glad for å forlenge kontrakten i tråd med planene som ble lagt da Tuckel ankom i januar. Da signerte han en avtale på 18 måneder med mulighet for forlengelse.

Les: Ustoppelig: Frank Ribery holder på plan A

– Jeg kan ikke se for meg en bedre anledning til å fornye kontrakten. Jeg er takknemlig for erfaringen og veldig glad for å fortsette å være en del av Chelsea-familien, sier Tuchel.