Eurosport med det første intervjuet etter at Thomas Berntsen ble sportssjef i AIK

Den norske sportsdirektøren Thomas Berntsen har hendene fulle med å redde det AIK fra nedrykk i Allsvenskan og forhåpeligsvis bygge et lag som kan kjempe helt i toppen.

Berntsen som overok jobben i begynnelsen av sommeren ser bedringer og er «fornøyd», men han er redd for skader. På spørsmål etter 3 – 1 tapet mot IFK Norrköping mandag om de hadde tenkt å hente inn en midtstopper før sommervinduet stenger på torsdag la han ikke skjul på at de er på utkikk. «Finner vi alternativer som er gode nok, kan det skje. Vi har sagt det hele tiden. Vi er fornøyde med de vi har, men skadesituasjonen gjør at det er en risiko»

Les: Mason Greenwood knust etter Manchester United exit

Nå ifølge Expressen har ting blitt konkrete.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benjamin Tiedemann Hansen (@benjamintiedemann)

AIK gjøre et forsøk på å hente danske Benjamin Tiedemann, som har en kontrakt med Molde som strekker seg over 2024. Opplysningene hevder at samtaler mellom partene er startet, selv om det fortsatt er litt tid igjen før en avtale kan låses.

29 åringen har denne sesongen spilt 14 av totalt 19 seriekamper for de regjerende Eliteseriemestrene. Han har bakgrunn i klubber som Nordsjælland, Haugesund og Fredericia.

Les: Dean Henderson forlater også Manchester United etter 12 år

Tiedemann har spilt i Molde siden vinteren 2022.