Har fått nok.

På søndag sørget Ralph Hasenhüttl og gjengen for å gi Solskjær minst ett nytt grått hår. United kom svevende etter 5-1 seieren mot Leeds, men ble taklet ned på jorda igjen av Southampton til poengdeling. På tirsdag fikk Saints-mangeren nok en bekreftelse på at klubben gjør mye riktig.

Da signerte en av de mest spennende forsvarstalentene på balløya med Southampton. Konkurransen var stor om skaffe seg 17-åringen Thierry Small, Prosjekt Hasenhüttl overbeviste den tidligere Everton-spilleren.

Les: Gnistret til i første kamp for Roma – nå lemper Chelsea to nye spillere til Serie A

Everton hadde klare ambisjoner for venstrebacken da de ga da 16-år gamle spilleren debut mot Sheffield Wednesday i FA Cupen som klubbhistoriens yngste. Likevel, ifølge The Athletic valgte Small å takke nei til Merseyside-klubbens tilbud om profesjonell kontrakt i begynnelsen av måneden.

Liverpool Echo kunne melde at 17-åringen tidligere i sommer nektet å returnere til pre-season trening og har revet revet istykker scholarship-avtalen med klubben. Dette betyr at Everton har krav på en økonomisk kompensasjon fra spilleren (som Southampton sikkert gladelig dekker).

Hvorfor Small snudde ryggen til Everton, vites ikke.

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant

The Athletic hevder Leeds og Aston Villa har vist stor interesse for 17-åringen, men måtte til slutt gi tapt for Southamptons totalpakke.

-Jeg er meget tilfreds med at vi igjen er i stand til å bring en ny og talentfull spiller inn, og særlig når det igjen var flere klubber som var interessert i ham, sier Hasenhüttl til klubbens hjemmeside.

Small forlater Everton etter 13 U-23 kamper (3 scoringer og 1 assist) og den ene historiske seniorkampen i FA Cupen. De neste tre årene skal det jobbes på St. Mary´s. Vi har en sterk følelse av at Hasenhüttl ikke kommer til å vente lenge før Small kastes inn i Premier League.

Les: Samuel Umtiti nekter å forlate Barcelona