Det har vært en hektisk sommer for Chelsea og hvis de stopper med Kai Havertz har de fulgt planen om seks forsterkninger i sommer. Kai Havertz lot vente på seg, men nå har den unge tyskeren har fått en femårskontrakt med London-klubben

Etter at manager Frank Lampard sikret Champions League har klubben virkelig åpnet opp lommeboken.

Den 21 år gamle angripende midtbanespilleren har signert en femårskontrakt med Chelsea.

Les: Alexander Sørloth blir for dyr

Det er ikke oppgitt hva London-klubben betaler for Havertz, som regnes som en av Europas mest strålende talenter. Ifølge BBC betaler Chelsea rundt 71 millioner pund nesten 900 millioner kroner for Havertz, som regnes som en av Europas mest største talenter.

«Jeg er veldig glad og stolt over å være her. For meg er det en drøm som går i oppfyllelse å spille i en stor klubb som Chelsea» sier Havertz på Chelseas nettsted.

Fotballstjerneskuddet debuterte på førstelaget til Leverkusen i 2016 som 17-åring. Han klarte å spille 150 kamper for Bundesliga-klubben, der han scoret 46 mål og gjorde 31 assist.

Les: Sky Italia: Dropper Suarez og Dzeko, går heller for Cavani

«Kai er en av de beste spillerne i verden i sin alder, så vi er veldig glade for at fremtiden hans ligger i Chelsea», sier Chelsea-direktør Marina Granovskaia på nettstedet.

«Han har vist seg verdig i en av Europas beste ligaer, han spiller på det tyske landslaget, og han er et spennende, dynamisk talent».

Kai Havertz har spilt syv landskamper for Tyskland, som han debuterte for i 2018.

Havertz er det siste viktige tilskuddet til Chelsea-troppen. Tidligere i overgangsvinduet har blant annet Thiago Silva, Timo Werner, Hakim Ziyech og Ben Chilwell byttet til klubben.

2020/21 sesongen i Premier League starter neste helg.