Orket ikke tanken på engelsk fotball. And look at him now. (silva, twitter)

Vi nekter å tro at den tidligere PSG-kapteinen ikke vil lykkes i Premier League også. Det vil si, helt til vi hørte hvorfor han hadde skydd verdens tøffeste liga som pesten.

På spørsmål fra engelsk presse om han har vært nær overgang til Premier League tidligere, kom det et dønn ærlig svar fra spilleren som har vært med på nok til å slippe å gjøre seg til.

-Hvis jeg hadde sagt ja til spørsmålet, da hadde jeg løyet. Jeg har aldri sett meg selv i Premier League, fordi jeg personlig så på dette som en vanskelig stil på spillet. Jeg hadde ingen interesse av å spille i Premier League, begynner Silva ifølge ESPN.

Les: Solskjær skal vise at Neville bommer med advarselen

Fikk du med den, Frank?

-Inntrykket mitt var at det var lange baller, høye baller og langskudd. På den tiden kunne jeg ikke se meg selv spille i den ligaen, fortsetter Premier League-spilleren.

Les på F7: Seks milliarder kroner går snart ut på dato

Så kommer forklaringen på valget av Chelsea.

-Over tid har jeg sett ligaen utvikle seg, det er mye mer tekniske kvaliteter. Mange klubber spiller ballen langs bakken. Jeg vet hvordan man skal spille denne type fotball. Jeg kjenner mine kvaliteter, og sakte men sikkert har Premier League-fotballen overbevist meg. Alle som kjenner meg kan bekrefte dette. Nå kommer jeg til den beste ligaen i verden, avslutter Silva før debuten mot Barnsley på onsdag.

Fra å så tvil om hva han gjør her, ble vi nå ekstra overbeviste. Men vi tenker Lampard skal holde Silva unna kampene mot klubbene nedover på tabellen som tyr til god gammeldags engelsk fotball teknikeren Silva ikke kan fordra.

Les: Jadon Sancho er historie