Følger Zlatan på nostalgi-reise? (foto: silva, twitter)

Det meste er satt på vent, men for PSG-kapteinen må en avgjørelse tas om veien videre ved første anledning. Det vil si den dagen overgangsvinduet åpnes for lufting.

Det store gjennombruddet for 35-åringen kom da han ble hentet til AC Milan i 2009. Her etablerte brasilianeren seg som en av de aller beste forsvarsspillerne i verden, og huskes for alltid av Milan-supporterne da han var med på å bringe Serie A-trofeet til Milano i 2011.

Les: Gir ikke opp Manchester United

Året etter gravde PSG dypt i lommene og gjorde Silva til den nestdyreste forsvarsspilleren etter Rio Ferdinand.

Åtte år og seks Ligue 1-titler senere er det på tide med et generasjonsskifte hos PSG. Ryktene har gått om at Silva «har gått nostalgisk» og gjør som Zlatan: finner veien tilbake til de gode minnene på San Siro.

Agenten anstrenger seg ikke for å dempe disse ryktene.

-Han er en stor beundrer av Milan. Årene i klubben definerte karrieren hans og han kjenner godt til supporternes kjærlighet til ham. I fotball er alt mulig, men vi må vente å se hva som skjer som følge av pandemien, sier agent Paulo Tonietto ifølge MilanNews.it.

Fortsatt noe svevende, men skal vi tolke agentens formuleringer er motivasjonen til stede og døren til kaos-senteret AC Milan åpen.

Les: L´Equipe vet hva som skjer med Mbappé og Neymar