Thiago Silva

I helgen fikk Thiago Silva en tøff og kaotisk opplevelse mot nyopprykkede West Bromwich. Brasilianeren angrer ikke på overgangen, men hadde aldri planer om å gå ut på en hjemmestadionen andre enn prinsenes park.

Åtte solide og begivenhetsrike år hos PSG skulle belønnes med 1-2 sesonger for å ta avskjeden etter lang og utmerket tjeneste.

Sportsdirektør og landsmann Leonardo, ville noe annet.

-Det er en situasjon som gjør meg forbanna. Jeg liker virkelig ikke måten det ble håndtert på. Det var lockdown, men saken burde likevel vært håndtert anderledes. Jeg var i Brasil da Leonardo ringte om spurte om jeg var klar for å fortsette i klubben to måneder til så jeg kunne spille en mulig kvartfinale i Champions League. Det sa jeg ja til, men han svarte at klubben ikke ville la meg bli lenger enn de to månedene. Så det ble de to månedene og intet mer, begynner Silva til France Football.

Det er ikke tvil om at Silva ikke forventet disse signalene fra klubben som hadde fått hans beste år. Hadde han vist dette, ville en exit fra Paris garantert skjedd for noen år tidligere.

Les: Endelig blir Joshua King «reddet» fra Bournemouth

-Jeg gav maks i hele karrieren hos PSG, og Leonardo løste det på en hastig måte. Det gjaldt ikke bare meg. Jeg tenker på Cavani, som er den mestscorende spilleren i PSGs historie, avslutter en sår Silva.

Vi slipper til gamle Oscar Wilde for å fortelle litt om fotballverdenen som styres av trofeer og profitt: I dag kjenner vi prisen på alt, men verdien av ingenting.

Les på Engelske klubber: Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté

Lojalitet betyr null og niks når det kommer til stykket.

Les: United ville spare 18 millioner euro – gikk glipp av spilleren som kommer til å prege europeisk toppfotball