Tilbake på offensiven. (foto: Manchester United)

Da Erik ten Hag fikk spørsmål forrige uke om han trodde han beholder jobben som United-trener, kom det et kjekt svar fra nederlenderen om at hvis ikke, drar han bare og vinner titler med en annen klubb. Selv om Premier League-tittelen var et «Mount Everest» unna for de røde djevlene denne sesongen, kan Ten Hag prate om titler etter den overraskende FA Cup-triumfen mot City. Nå er det Manchester United-ledelsen som skal føle presset.

Flere engelske medier meldte mandag at Ratcliffe og gjengen har satt på bremsen og skal analysere trenersituasjonen grundig, samtidig meldes det om møter med kandidater til å overta for Ten Hag. Ifølge The Times kjører nederlenderen nå hardt på for å få en avklaring.

LES: Mirror: Leeds i skikkelig trøbbel

Med FA Cup-tittelen kom også europaligabilletten. Erik ten Hag mener han er i god forhandlingsposisjon. The Times hevder treneren har gitt beskjed til United-ledelsen at avgjørelsen må komme kjapt, han har flere henvendelser fra andre klubber som ikke venter.

Nå er det ikke lenger bare snakk om Ten Hag får beholde jobben, nederlenderen legger press på Ratcliffe og gjengen til å vise at de vil beholde ham på Old Trafford.

F7: Manchester United går etter dansk spiss-sensasjon