Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

Den siste uken har selv Jürgen Klopp innrømmet at Liverpool ikke kommer utenom forsterkninger i midtforsvaret – selv om søndagens kamp mot West Ham viste alt annet enn svakhetstegn.

Jordan Henderson og Nat Phillips var bunnsolide i midtforsvaret mot fremadstormende West Ham. Én ball bak Alisson var det Liverpool-forsvaret tillot, mens Salah (2) og Wijnaldum sørget for 3 scoringer.

Les: Liverpool er så til de grader back on track!

Ifølge The Times er Liverpool enig med Preston og midtstopper Ben Davis om overgang. Det snakkes om overgangssum på 24 millioner kroner, der Liverpools Sepp van den Berg sendes i retur på utlån for å skape savnet etter Davis mindre.

Etter kampen var nok Klopp preget av godfølelsen etter 3-1 seieren mot David Moyes og gjengen, og svarte denne gangen ikke altfor grinete på spørsmål om forsterkning.

På spørsmål om Davis, kom det til og med litt Kloppsk humor.

-Er det han som spiller for Tottenham…? Jeg har inget å si om det. Jeg har hele tiden sagt at det i vår situasjon gir en mening (å hente midtstopper). Øynene våre er alltid åpne og vi forsøker å fikse situasjonen vår, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Dette skjer.

Les: Luis Suarez ble hvisket i øret og vist veien mot målet til Cadiz