Klopp er full av lovord om sin nysignering.

Selv om det ikke ble en historisk The Quadruple på Liverpool, ser vi at det skjer noe i troppen når klubben opplever suksess og nesten-suksess. Etter at Bayern München vant seks trofeer med Hansi Flick, har den ene etter den andre stjerna truet med å forlate klubben uten bedre betingelser, eller har gjort det. På Anfield er det Mo Salah og Sadio Mané som har vært i spill, hos Bayern Serge Gnabry og Robert Lewandowski.

Det ser ut som Salah for øyeblikket har slått seg til ro hos Liverpool, mens Mané er helt klart på vei ut. Bayern München er i ferd med å miste Big Lew og Gnabry, og trenger virkelig en spiller som scorer jevnt på det høyeste nivået for å redde neste sesong. The Times hevder bud fra München nå er sendt på Sadio Mané.

LES: Frankrikes president ba Mbappé droppe Real Madrid

En stor gruppe Liverpool-supportere ser gjerne at Robert Lewandowski sendes i bytte, men 33-åringen er dypt inn i forhandlinger med Barcelona som kaver for å løse det økonomiske. Bayern München sitter tydeligvis ikke og venter på en løsning, The Times hevder bud på 21 millioner pund for Mané er sendt til Liverpool.

Rundt to hundre og femti millioner pund for spilleren som har levert 120 scoringer og 48 assist på 269 kamper for Liverpool? The Times melder Liverpool avslo budet raskt. Ikke overraskende.

Vi tror dette er et forhandlingsspill som kommer til å pågå noen gode uker. Det er så mye som skal på plass hos Bayern, Barcelona og Liverpool, at de tre klubbene i stor grad sammen påvirker det som ender opp med av Mané og Lewandowski-overganger i sommer.

Men Bayern må gjøre bedre hvis de skal bli tatt på alvor hos Liverpool.

Les: TalkSport: Det blir Premier League på Dembélé