Det startet som det alltid gjør når Manchester United er ute og spiller ball, motstanderen tar det første målet. – I noen minutter så det faktisk ut til at Ole Gunnar Solskjærs gutter skulle ta første stikk, Edinson Cavani scoret mål, men etter at VAR fikk gått igjennom tidligere hendelser ble målet annullert.

Kvelden kamp var den Tottenham manager Jose Mourinho absolutt ønsket å vinne. – Ikke bare fordi det begynner å bli farlig langt opp til topp fire plassering, men også fordi det er Manchester United. I går presenterte vår egen T.Richardson en analyse hvor han pekte på Tottenhams problemer med å holde på Harry Kane hvis de tapte kveldens kamp.

«The Special One» V.S «Baby face assassin»

Les: Manchester United har funnet en de vil bytte bort Paul Pogba for

Det var en sterk andreomgang med scoringer fra Fred, Cavani og Greenwood som sørget for 3 – 1 til Manchester United. – Imidlertid var det Tottenham som startet best med avslutninger fra Lucas Moura og Heung-Min Son, selv om avslutningene ikke virkelig satte Dean Henderson på prøve i United-målet.

Etter hvert som minuttene gikk, kom United bedre inn i kampen, med både Marcus Rashford og Edinson Cavani som prøvde å skape uro i Tottenhams forsvar. – Det lyktes også etter 34 minutter, Cavani kom fri for en avslutning i feltet, spissen sendte sikkert sendte forbi Hugo Lloris i mål.

Les på Popidol: Matthew Perry deler og sletter bilde fra «Friends» gjenforening

Den påfølgende VAR-gjennomgangen fokuserte på en situasjon med Uniteds Scott McTominay som hadde en hånd i ansiktet til Heung-Min Son, og derfor kansellerte Chris Kavanagh Cavanis scoring.

Fem minutter senere var Son igjen involvert i et mål, men denne gangen var det hjemmelaget som viste bevis på de offensive egenskapene. Et par første pasninger fra Harry Kane og Lucas Moura sendte ballen over banen der Son sto klar.

Spissen sparket til ballen første gang, og selv om Henderson i målet prøvde å komme i veien for slutten, kunne keeperen bare se Son sitt ledermål bli en realitet.

Etter pause var United opptatt av å få en rask utligning, noe som også skjedde like inne i andre omgang da en serie gode kombinasjoner sendte Cavani inn i feltet med ballen.

Angriperens avslutning ble stoppet av Lloris, som imidlertid ikke klarte å holde på ballen, slik at Fred lett kunne komme seg til ballen og stikke utligningen inn.

Så presset United på for et nytt mål som kunne puste liv i mesterskapsdrømmene, mens Tottenham lurte etter mulighetene i motsatt ende av banen.

Og bare en mulighet ble gitt til Tottenham da Harry Kane sendte en avslutning mot mål midt i andre omgang, men Dean Henderson var klar for angriperens avslutning.

I stedet var det United som tok ledelsen kort tid etter da et innlegg fra Bruno Fernandes fant veien til Edinson Cavani, som pent headet ballen inn bak Lloris i Tottenham-målet.

Selv om Tottenham prøvde å presse for en utligning de siste minuttene av kampen, scoret ikke hjemmelaget.

I stedet klarte innbytter Mason Greenwood å gjøre det 3-1 dypt inn i ekstraomgang da han kom fri i boksen med et par gode trekk der han trygt kunne sparke ballen forbi Hugo Lloris.

Med seieren er United fortsatt nummer to med 11 poeng opp til Manchester City.

Tottenham er nummer syv med fem poeng opp til Chelsea på femteplass, noe som gir tilgang til Europa League.