The Guardian: «Enige om nesten en milliard»

340
Peker på utgangsdøra

Like uunngåelig som skatt og død har Chelsea stjerne Eden Hazard nærmet seg Real Madrid, det er som tyngdekraften drar han nedover til Spania. – I følge the Guardian har klubbene blitt enige om en overgang på nesten en milliard kroner (100 millioner euro). 

Overgangen blir ikke offisiell før om noen dager, de ble enige i går, men trenger litt tid på å skrive papirene og vi vet hvor sakte advokater jobber når sola skinner.  Det blir uvant å besøke Stamford Bridge uten at det er en Hazard der og nå «når den siste» drar er det av så stor betydning at man godt kan si en epoke er over.

Les: Gianni Infantino gjenvalgt som FIFA president

28-år gamle Eden Hazard har vært på Stamford Bridge i sju år og med bare et år igjen av kontrakten med Chelsea, ble det et nå eller aldri med hensyn til spill for Real Madrid. (De signerer som kjent ikke gamlinger)

Real Madrid manager Zinedine Zidane har jobbet for dette helt siden han mistet luggen.

I det som mest trolig var Hazards siste kamp for Chelsea, sikret den belgiske ballkunstneren London-lagets andre europaligatrofé i historien ved å score to ganger og levere én målgivende i løpet av to minutter. Etter kampen, som var i slutten av mai, sa han følgende om overgangsryktene til BT Sport:

«Jeg har tatt min beslutning, og nå venter jeg på begge klubbene. Jeg tror at dette var farvel, men du vet aldri. Drømmen min var å spille i Premier League, og nå har jeg gjort det for en av verdens største klubber, så kanskje det er på tide med en ny utfordring»

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning