Ralf Rangnick.

Det var halvt forventet at Steve Bruce forlot managerposten før Tottenham-kampen. Den tidligere United-kjempen ble, og ledet «verdens rikeste klubb» til et 2-3 tap på St. James´ Park. Dermed står Newcastle fortsatt med tre fattige poeng på 8 kamper og med stø kurs mot nedrykk.

Noe de nye eierne ikke kan, eller vil akseptere. Så hva skjer? Antonio Conte er linket til klubben, Frank Lampard og Steven Gerrard det samme. Spørsmålet er om manager-skiftet kommer før eller etter ansettelsen av en sportsdirektør. The Chronicle har funnet en solid kandidat til jobben som leder. Han har en spesielt interessant bakgrunn – og er giret på jobben.

Les: Spillerne og formasjonen som gir Manchester United seier mot Liverpool

Ralf Rangnick. Den Newcastle-baserte avisen hevder tyskeren er klar for oppgaven.

-Jeg har blitt fortalt at Rangnick er veldig interessert i jobben og har fortalt venner at han har begynt å lage en skisse på visjonen hans for Newcastle. Han mener han har CV´en til å matche ambisjonen om å være tittelkandidat i løpet av tre år, skriver The Chronicle.

Som legger til at det fortsatt ikke har vært noen kontakt mellom Rangnick og klubben.

Les på F7City: På tide å tenke på ryggen din

Tyskeren blir gjerne beskrevet som hjernen bak suksessen til RB Leipzigs ferd mot toppen. Etter at han forlot jobben som direktør hos RB Leipzig, har Rangnick siden juli ledet Lokomotiv Moskvas Sports -og utviklingsavdeling.

Noe mer som taler for Rangnick som byggmester for Newcastle? Når managerne i Premier Leagues to beste klubber er tyskere – og inspirert av Rangnick, da har 63-åringen sterke kort på hånda.

Vi tenker det venter en telefon fra Amanda Stavely, tyskeren er selv klar for jobben.

Les: Neymar kommer ikke på jobb