Er visst fortsatt i tankeboksen. (foto: united, twitter)

Juventus og Ronaldo går ikke helt tomhendt ut av sesongen. Nylig kunne CR7, Buffon og Pirlo endelig juble over en triumf. 2-1 over Atalanta i Coppa Italia-finalen sørget for at den seiersvante gjengen fra Torino ikke går helt tomhendt hjem denne sesongen.

Likevel, at Cristiano Ronaldo blir værende i Torino er heller usikkert. Det megastore CR7-røret som suger til seg på rundt 300 millioner kroner av det årlige lønnsbudsjettet er en ekstrem belastning for klubben når seierne uteblir.

Kvalifiserer Juventus seg ikke til Champions League neste sesong er Ronaldo uansett historie i Torino. Agent Jorge Mendes har vært aktiv de siste månedene mot de få klubbene i verden som har ryggrad (og villige banker) til å bære utgiftssiden ved å ha Ronaldo i troppen. Real Madrid er én, mens PSG kan være det hvis det er plass blant Neymar og Mbappé.

Og Manchester United?

Vi er de første til å lukke øynene for eventuelle nedsider og si JA! til å hente Ronaldo for et historisk comeback på Old Trafford. Ifølge The Athletic er ikke vi de eneste.

Det engelske sportsnettstedet tar stolthet i å vite mest – først – i Premier League. Denne gangen hevder de at Manchester United holder muligheten åpen for en Ronaldo-retur, og følger aktivt situasjonen hans i Juventus.

Erling Haaland-jakten skal være satt på hold, noe som kan åpne for en sesong eller to med tidenes beste (?) nr. 7 på Old Trafford.

Ifølge The Athletic kan dette fortsatt skje.

Les: Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United