Må lykkes den siste uken. (foto: arsenal, twitter)

Mikel Arteta har ledet Arsenal fra en katastrofal sesongstart til å gi supporterne håp om Champions League-spill neste sesong, men med Aubameyang og noen andre utfordringer i Arsenal-angrepet er en forsterkning i januar en nødvendighet. Med én uke igjen av overgangsvinduet jobbes det intenst med å sikre signaturen til én av tre spillere.

Ifølge oppegående The Athletic dreier det seg nå om Dusan Vlahovic, Alexander Isak eller Dominic Calvert-Lewin. Arsenal skal ha fyrt av et bud på Vlahovic, men den serbiske angrepsstjerna har vært heller lunken til overgangen. De siste dagene har Fiorentina-spilleren vært sterkt linket til Juventus.

Les: Sky Sports: Tottenham har på plass Contes første forsterkning

Dermed står to igjen, The Athletic hevder at de to spillerne i det minste er positive til en overgang til London-klubben. Calvert-Lewin har en uutholdelig situasjon hos Everton (i tillegg til det fordømte tåbruddet), som ikke matcher ambisjonene om å score seg inn i VM-troppen til England.

Calvert-Lewin.(foto: everton, twitter)

Hos Real Sociedad er mulighetene gode for Arsenal til å hente Isak, med en overlevbar utkjøpsklausul på rundt 35 milloner euro.

Les på F7: Eminem disker ut ord i vanvittig tempo

The Athletic melder at Arteta skal i møte med Arsenal-ledelsen de neste dagene for å sikre at Arsenal rustet seg på overgangsmarkedet for videre klatring på tabellen.

Isak.

Les: Thomas Frank har eksplodert seg inn i samme klubb som Conte og Mourinho

Vår favoritt er Alexander Isak. Svensken har tidligere vist han fungerer godt i tospann med Martin Ødegaard, 22-åringen med 8 scoringer på 25 kamper denne sesongen passer perfekt inn hos den uredde ungdomsgjengen til Arsenal.