Nemanja Matic og venner

Den siste tiden har det meste gått på tverke for Manchester United og skal vi tro midlertidig manager Ralf Rangnick er det Ole Gunnar Solskjær sin skyld!. – Serbiske Nemanja Matic som kom til Manchester United i 2017 blir ikke sett på som «viktig» av Rangnick og skal heller ikke være i planene til innkomne manager Erik ten Hag.

Nemanja Matic forlater Manchester United denne sommeren. Partene er enige om å si opp kontrakten før tiden. Matic er fri som fuglen og kan signere med hvem som helst uten å tenke på kompensasjon til Manchester United. – 33 åringen er på vei til Italia som har meget gunstige skatteregler for fotballspillere.

Les: Ikke noe å lure på lenger – Zidane er tilbake i sommer

Daily Star melder at neste destinasjon mest sannsynlig blir Juventus. Et grep som sies å være økonomisk gunstig for midtbanespilleren.

Årslønnen hans i United, altså summen Matic ikke får fremover da kontrakten er terminert, er oppgitt til 75 millioner kroner, «Sign on fee» han vil få fra Juventus tilsvarer 120 millioner kroner. I tillegg skal han ha en ukelønn på 1,1 millioner kroner.

Les: Tanken er at Pogba skal legge opp og Haaland skal score

Nemanja Matic har spilt for Chelsea, Benfica og Vitesse etter han forlot MFK Košice og Serbia i 2009.