Nick Kyrgios

Nick Kyrgios har bygget opp et rykte for å være tennissportens «bad boy», men de siste dagene viser han med all tydelighet at han har empati og evne/ vilje til å gjøre noe med det.

Det startet med at han tidligere i dag la ut en melding hvor han stilte spørsmålet om det ikke var mulig å gjøre noe for å skaffe penger til Australias omfattende og ødeleggende skogbranner.

Les: Manchester City får tyn for håpløs agentvideo

Det er en forferdelig naturkatastrofe som har krevd livet til tusenvis av dyreliv, inkludert over 2.000 koalaer. – Det startet å brenne i september og brannene har ikke klart å stoppe enda. Mye er gjort, men lite har nyttet.

Så fikk tennisspilleren en ide.

Les: Dårlig første dag på jobb: Storklubb vil bli kvitt 24 spillere

Det er rapportert, ifølge The Metro, at 17 mennesker har omkommet på grunn av brannen, men at antallet er lavt sammenlignet med skadene det er gjort på landets dyreliv og natur.

Tusenvis av mennesker har måttet evakuere hjemmene sine og forlate sine hjem på grunn av brannen.

Brannene har en tendens til å starte på grunn av Australias varme, med temperaturer som ofte når opp i 40 grader. Imidlertid har varmen i år også blitt blandet med sterk vind som har gjort det lettere for brannene å spre seg.

At de i tillegg har lite til ingen regn gjør forholdene så mye verre.

På grunn av naturkatastrofen som ødelegger deler av landet hans, prøver Kyrgios sitt aller beste for å skaffe midler til ofrene og spre bevissthet om den grufulle historien.

Det som startet med at Nick Kyrgios lovte 200 dollar for hvert serveess han gjør har blitt fulgt opp av andre tennisspillere som lover penger.