Gianluigi Buffon

Vi kaster hatten i støvet for det som må være en av de kuleste managerne i engelsk fotball Marcelo Bielsa. – Til tross for at det bare ble nesten Premier League på dem i år var det et sjakktrekk å hente inn den argentinske manageren, for han har baller. 

Kun på «spike» og helt imot egne utsagn kan keeperlegende Gianluigi Buffon velge å gå til en Championship klubb i en liten by nord i England.

Den legendariske keeperen, forlot Paris Saint-Germain på slutten av sesongen, han har bestemt seg for at han vil stå i mål et år til, men ikke hvor han vil reise sammen med sin familie. – Så langt har vi hørt om hans gamle klubb Parma i tillegg til Atalanta og Porto.

Les: Gianluigi Buffon sin agent: «bestemmer seg innen ti dager»

ifølge Corriere della Sera er nå også Leeds med i miksen av klubber som er ute etter målvaktens siste år i buret.

Leeds klarte ikke sikre opprykk til Premier League etter å ha tapt mot Derby County i Play-Off semifinalen. – Til tross for den skuffende, vil Marcelo Bielsa forbli som Leeds-sjef, og han har satt opp en ønskeliste, som kan bli både lenger og dyrere hvis salget av klubben til Paris Saint-Germain sin styrtrike eier går igjennom.

Les: Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber

Tror ikke det bare er jeg som ser ironien i hvis alt dette skjer at «fattige» Leeds blir en av verdens rikeste klubber (med samme sugardaddy)  og henter legenden som Paris Saint-Germain ikke klarte å holde på.

Les på Popidol: «Okkupert» skal avsluttes – siste sesong kommer i år