Går med faste skritt, men mot hva? (foto: united, twitter)

Når motgangen kommer, følger også krangling og uenighet i en tropp. Erik ten Hag er kjent som en steintøff og kompromissløs trener, noe av det første han gjorde var å inndra VIP-kortet til spillere som Ronaldo, Jadon Sancho, Marcus Rashford og Harry Maguire. Det ga resultater forrige sesong, så langt har det høye konfliktnivået gitt dårlig uttelling.

Sancho ble offentlig satt i fryseboksen, ifølge ulike engelske medier har Ten Hag hatt fallouts med flere spillere på førstelaget, inkludert Casemiro og Varane. På lørdag var det et skummelt tamt Manchester United-angrep som tydelig ikke trivdes i kulda på St. James Park.

LES: Skal ha en skikkelig prat med Marcus Rashford

Footballtransfers melder det ble observert høylytt krangling mellom Ten Hag og Anthony Martial rett før pause. Da hadde United-manageren gitt Martial en skyllebøtte for å ikke ha fulgt Fabian Schar i det som førte til en Miguel Almiron-sjanse.

Martial ble byttet ut etter 61 minutter, for Footballtransfers stiller dette nok et spørsmål om Ten Hag har den nødvendige respekten i garderoben.

Sir Jim Ratcliffe og INEOS-gjengen følger garantert godt med på kjemien mellom manager og spillerne.