Har sett nederlenderen har det som skal til. (foto: Ratcliffe)

Ivan Toney har brukt den lange karantenen for brudd på betting-reglene godt. Tilbake på kamparenaen i midten av januar leverer 27-åringen som han ikke har stått uten kamptrening siden mai. To scoringer på de tre første Premier League-kampene bekrefter det Manchester United, Arsenal, Tottenham og Chelsea har sett det siste året: Toney leverer scoringer på bestilling i verdens tøffeste liga.

Thomas Frank har hele veien kjempet hardt for at Brentford ikke mister sin toppscorer. Toney valgte å bli i vinterens overgangsvindu, men på onsdag kom en resignert Frank med uttalelsen om at han forventer salg av Toney i sommer.

LES: Cesc Fabregas med sterk anbefaling til Xavi-erstatter: «Han gjør ting Barcelona ikke har gjort på mange år»

34 scoringer 68 Premier League-kamper. Ifølge Teamtalks kilder er Sir Jim Ratcliffe ved rattet hos Manchester United fast bestemt på å hente Toney som erstatter for Anthony Martial. 27-åringen er engelsk, i sin beste alder og har bevist han scorer på bestilling, «selv» for en Premier League klubb midt på tabelltreet. Teamtalk legger til at det er en voksende oppfatning at Manchester United vinner kampen om Toneys 80 millioner punds-signatur til sommeren.

Aston Villa – Manchester United

F7: Hareides tidligere assistent toppkandidat til landslagsjobb