Hamrer løs, men centimetere i feil retning. (foto: liverpool, x)

Det begynner å bil en halv evighet siden unge Ole Gunnar sto og trippet på sidelinjen for nok et innhopp i den altfor store United-drakta. Alex Ferguson visste hvem han trengte på banen i siste del av kampen for å få det ekstra boost’et til seier. Solskjær huskes for mye på Old Trafford, superreserve-statusen kommer høyt på denne lista. Hos erkerival Liverpool er det en søramerikaner som nå har vist han har noe av de samme spesial egenskapene.

Darwin Nunez begynner å finne sin plass hos Liverpool. Signeringen kom samtidig med at Erling Haaland entret Premier League-scenen, for Nunez ble den evinnelige sammenligningen med nordmannen et tøft møte med verdens tøffeste liga.

LES: Leeds-giganten Luke Ayling takker for seg på Elland Road

Fortsatt ikke kald nok foran motstandernes mål, men denne sesongen har Nunez vist han spiller en viktig rolle hos Klopp.

I onsdagens snuoperasjon mot Fulham i ligacupens første semifinalekamp, var innbytter Darwin Nunez gamechanger for Liverpool, involvert i begge scoringene med to assists, fra 0-1 til 2-1 seier.

F7: Matic har tømt skapet og rømt fra whatsapp-gruppen

Med dette har Nunez vart involvert i syv scoringer som innbytter, flest av alle Premier League-spillere. 24-åringen har funnet sin rolle hos Liverpool.

.