Erling Braut Haaland flyr høyest

Det koster den klubben som signerer Erling Braut Haaland minst 2,5 milliarder kroner i overgang, lønninger og bonuser og når den norske målmaskinen denne sesongen har vært 50% ute på grunn av skader blir risikoen for Barcelona president Joan Laporta alt for stor.

Joan Laporta fortalte for noen uker siden at Barcelona var tilbake på overgangsmarkedet, men han har tydeligvis beholdt noe av fornuften. – Selv om de naturlig nok at skikkelig lyst på Borussia Dortmund-spiss Erling Haaland denne sommeren er de ikke en av frierne, i hvert fall denne sommeren.

Les: Jorge Messi sin plutselige kontakt med Barcelona vitner om at det er noe enda større på gang

«Det er operasjoner vi ikke ville gjort» – Barca-president Laporta er av den oppfatning at Haaland beveger seg utenfor klubbens rekkevidde. De hete spekulasjonene som kom etter at Haaland meldte han liger prosjektet til manager Xavi Hernandez er nå kraftig avkjølte.

«Selv om vi hadde den beste økonomiske situasjonen, er det operasjoner vi ikke ville gjort,» sa Laporta til Eport3.

Han ble spurt om det norske flagget ville vaie for Haaland på Camp Nou neste sesong, slik det var for Caroline Graham Hansen og Ingrid Engen da Barcelonas damelag vant sin hjemlige ligatittel, og beseglet den med en 5-0-seier over Real Madrid. Søndag.

Se på Popidol: Lei av å bestille det samme i Drive-thruen?

«[Mateu] Alemany, Jordi [Cruyff] og den tekniske sekretæren jobber med å forbedre teamet. Vi ønsker å utføre operasjoner, men noen er vanskelige,» la Laporta til.

«Vi må redde oss selv. Vi har forbedret situasjonen, men vi må fullføre veien ut av den økonomiske situasjonen vi er i. Vi vil ikke gjøre avtaler som kan sette institusjonen i fare.»

Vi tror, det beste for Erling Braut Haaland er å fortsette et år til i Bundesliga, det ser ikke ut til å skje selv om Barcelona ikke lenger er aktuelt, neste stopp blir trolig Manchester City.