Tar et par år til

(c) Bilde TIL: Runar Espejord
Top Article ad

Det var ikke spesielt overraskende, men likefullt en god nyhet at Tromsø gutt Runar Espejord forlenger og er TIL-spiller ut 2022.

Det er alltid en viss grad av usikkerhet når en spiller blir skadet, men båndene mellom klubb og spiller var sterke nok til at det ble en forlengelse.

Les: Conor McGregor med sjokkmelding til alle fans på Twitter

«Det gir både klubben og Runar en langsiktighet som gjør at han kan utvikle seg i over tid med tanke på skadene han har vært plaget med. Klubben har nå sikret seg en lengre kontrakt med en av våre beste spillere», sier sportssjef Svein-Morten Johansen til TIL sine sider.

Les på Popidol: Excellent! «Bill & Ted» kommer tilbake

«Runar var strålende før han ble skadet i fjor og vi er veldig trygge på hva vi vil få de neste årene fra han», legger han til.

Espejord er takknemlig for tilliten som klubben viser ham.
– Det er veldig betryggende og så er det hyggelig at de viser at de har troen på meg og lyst til å ha meg med videre etter skadeproblemene jeg har hatt, sier TIL-spissen.

– Jeg er jo Tromsø-gutt og jeg har aldri vært noen andre steder enn i TIL. Kontraktsforlengelsen betyr veldig mye for meg, for TIL er klubben i mitt hjerte. Nå gleder meg til å kunne bidra på banen igjen, legger han til.

Les på F7: Det beste stedet å sammenligne oddsbonuser