Har hatt det artig sammen. (foto: dortmund, twitter)

Manchester City er i ferd med å fullføre to store overganger skal vi tro Daily Mail med Manchester Uniteds Paul Pogba og Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland. – City har lenge vært antatt å være frontløperne for å signere Haaland denne sommeren, og fredag ​​kom nyheten om at en avtale er inngått.

Mer overraskende er det med Manchester City er ute etter Paul Pogba. – De har sett på nært hold hvor utilpass han har vært i den røde delen av byen.

Legende+: Benzema visste det allerede som 17-åring

Det som kan ha satt inn et ekstra gir på å få inn mer angrepskraft i sommer var Manchester City sitt tap mot Real Madrid i Champions League hvor de utvilsomt hadde flere mangler offensivt.

Tillegget av slike superstjerner ville bidra til å styrke klubbens rekker etter deres fantastiske Champions League-nederlag i hendene på Real Madrid midtuke, der de utvilsomt manglet offensivt.

Hvordan passer Pogba og Haaland passet inn i Pep Guardiolas planer?

For det første bør det bemerkes at Guardiola roterer troppen sin med jevne mellomrom, og derfor spiller han sjelden det som på papiret er hans sterkeste XI. Spillere kommer inn og ut av troppen basert på egenskapene til motstanderne, samt aspekter som hvor trette spillere er.

Haaland ville helt klart være den beste i rollen som nr. 9. Det er en posisjon som har blitt besatt av Phil Foden ofte denne sesongen, selv om den engelske midtbanespilleren tydeligvis spiller den i en helt annen stil. På sin side kunne han spille en mer ortodoks nr. 10-rolle eller ute på venstre. Jack Grealish vil trolig få mindre spilletid etter en vanskelig første sesong.

Les: Paul Pogba er nede på 8.plass på listen over de dyreste overgangene i fotballhistorien


Hvordan Pogba kan passe inn i Guardiolas system er litt mindre klart på grunn av det store antallet kvalitetsspillere de har midt på banen. Kevin De Bruyne er klart urørlig, og Pogba er ikke defensivt nok til å kombineres med belgieren og Bernardo Silva. Rodri ville være den naturlige spilleren å ha ham ved siden av.

Ingen endringer i forsvaret ville bli sett for seg på grunn av disse signeringene, men det er liten tvil om at Haaland og Pogba har kapasitet til å styrke Manchester City. – En tanke er å sette Paul Pogba som den som skal være nest sist på ballen og legge opp til Haaland som er en ekstrem avslutter.