Obs: Bildet tatt i god tid før Champions League-exiten. (foto: psg, twitter)

I sommer hentet PSG den ene superstjerna etter den andre. Med Barcelona -og Real Madrid-kapteinene inn døra på Parc des Princes, hadde overgangsvinduet en ekstrem PR-gevinst for Paris-klubben. Begge spillerne kom på free transfer, men selvfølgelig med en solid regning.

Det sier seg selv at lønnsbudsjettet nærmer seg fantasisummer når du har Neymar og Mbappé i troppen og henter inn de to La Liga-gigantene i tillegg til Donnarumma, Wijnaldum og Achriaf Hakimi.

Les: Spansk media: Conte takker nei til Real Madrid-spiller han kjenner godt, vil heller ha Gareth Bale

Ifølge L´Equipe tar 35-åringen Sergio Ramos ut 500 000 euro i måneden – etter skatt. For en spiller som så langt bare har tatt seg godt ut i blådressen, er det snakk om vanvittige summer.

Så skal du plusse på lønna til spillere som Neymars på 37 millioner euro (French Football) og Mbappes 25 millioner euro (French Football)

Videre har PSG Verratti og Marquinhos og Angel di Maria rundt 15 millioner euro å årslønn, Donnarumma og Keylor Navas «nøyer seg» med 12 millioner euro, det samme som visekaptein Presnel Kimpembe. Maurio Icardi tar med seg 11 millioner euro hjem til Wanda Nara, Wijnaldum og Hakimi trekker ut rundt 10 millioner euro.

Lønnsfest. (foto: psg, twitter)

Med Lionel Messis 41 millioner euro net per year, har PSGs latt lønnsbudsjettet sitt vokse til rundt 300 millioner euro. Kjapp hoderegning gir dette rundt tre milliarder kroner.

Ligue 1 har så langt utsatt Financial Fair Play begrensinger, for PSG-supporterne er det bare å nyte spillergalleriet til klubben mens det er mulig å samle en god andel av lønnsvinnerne i fotballens verden på én gressmatte.

Les: Har kommet med krav hinsides all fornuft