I simply love London.

Jürgen Klopp har aldri vunnet en Champions League-kamp i Italia. Om han ikke vinner kan han tangere Ferguson.

Liverpool-manageren har aldri vunnet som trener for et av sine lag på italiensk jord i Champions League. Vi kan se på hans CV, så er det tre tap mot Napoli, ett tap mot Juventus og ett tap mot Roma. Kun Sir Alex Ferguson har tapt flere bortekamper i Champions League i Italia enn Klopp.

LES: Harry Maguire får seg et skikkelig spark bak

Det er ikke en lystig lesning for en Liverpool-supporter, som møter klubben som har banket inn scoringer i året Champions League. Champions League, gruppe D. Etter helgens 2-1-seier mot West Ham klatret Liverpool til topps på Premier League-tabellen.

LES: Fotballlegenden måtte på sykebesøk

Jürgen Klopps menn snudde 0-1 til 2-1-seier etter scoringer av Mohamed Salah og innbytter Diogo Jota. Liverpool tangerer dermed klubbrekorden med 63 hjemmekamper i ligaen uten tap. Den gamle rekorden stammet fra den gangen Bob Paisley var manager, og ble satt i perioden fra februar 1978 til januar 1981.

Dog er det ett svekket LIverpool-lag som har tatt turen til Italia. Og vi tror de vil få det knalltøff i bortekampen i kveldens Champions League. De to første kampene til italienerne i Champions League har innholdt åtte mål, og det er scoret 30 mål i de seks første kampene til Bergamo-klubben i Serie A.

LES: Ny rasismesak for Eliteserien