Jesper Lindstrøm var on a roll hos Eintracht. (foto: Eintracht Frankfurt)

Før forrige sommers overgangsvindu var den danske Eintracht Frankfurt-spilleren ukentlig sterkt linket til Premier League-klubber med Liverpool i front. Da vi alle trodde det bar til verdens tøffeste liga, valgte den offensive midtbanespilleren havnebyen Napoli. Blytung overgang er fornavnet, etter 583 minutter på kamparenaen sesongen etter er 24-åringen igjen på vei bort.

Det som gjør situasjonen til Lindstrøm ekstra kjip, er at han takket nei til å spille for Jürgen Klopp i det som skulle bli hans siste sesong på Anfield.

LES: Startskuddet har gått: 50 millioner pund pumpes inn for å gjøre Manchester United til verdens beste klubb

Lindstrøm har etter overgangen til Napoli bekreftet han fikk tilbud fra Liverpool forrige sommer, men valgte Napoli fordi utsiktene til spilletid var bedre. Serie A-klubben dro frem 30 millioner euro, sørget for at Klopp ikke fikk den nye bundesligastjerna – og satte dansken på benken for resten av sesongen, med sporadiske innhopp.

Med Antonio Conte inn som ny Napoli-trener, har 24-åringen tydeligvis fått signal fra den nye bossen at han ikke er med i planen. Ifølge franske FootMercato sitter Lyon-ledelsen og forhandler med Napoli om leie av Lindstrøm for sesongen. Det er tydeligvis ikke mer å hente for 24-åringen hos Napoli på lang sikt heller, ifølge FootMercato får Lyon med en kjøpsopsjon på 20 millioner euro i leieavtalen.

ENGELSKE KLUBBER: Ronaldo har pekt på Liverpool-stjernen han trenger for å skinne

Det hører med til historien at for den fremadstormende danske landslagsspilleren har Napoli-benken sendt ham ut av det danske landslaget siden november, som nå i disse dager kjemper om EM-ære.