Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills.

Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho.

Les: Sverige mister løven Zlatan

Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills.

-Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende? Ikke egentlig, det er counter-attacking football, begynner Mills til Football-Insider.

-Han vil forsvare som Mourinho gjorde, og så spille på counter-attack med bruk av fart på kantene, fortsetter Mills.

Men hva med den råe Liverpool-perioden til Benitez?

-Folk vil si: «Å, han var stor da han var hos Liverpool». Han var, men han var fortsatt defensiv og spilte counter-attacking football. Han hadde våpenene kalt Steven Gerrard og Fernando Torres. Torres ville løpe på topp og Gerrard ville ping an eye of the needle pass førti meter rett på foten og tillate Torres å avslutte, sier Mills.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

En garde!

Så kommer advarselen til Tottenham.

-Ja, han har et stort navn og du vil forvente at han blir godt mottatt av Tottenham-supporterne. Men hvis det skjer (at Benitez får jobben), ikke forvent at det blir spilt «the Tottenham way» som vi hører om. Supporterne won´t be happy about that, avslutter Mills.

Hmmm.

Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers