Phillip Zinckernagel

Det er neste ikke grenser for hvor mange artikler som sporten.com sin fremoverlente journalist og fotballpoet T.Richardson klarer å presse ut om Phillip Zinckernagel. – Helt siden den 27 år gamle høyrevingen skapte stor glede for Bodø/Glimt fans med glimrende spill og så tilsvarende skuffelse da han i 2021 «presset» igjennom en overgang til Watford uten å legge igjen penger i klubbkassa.

Det er slettes ingen hemmelighet Phillip Zinckernagel ønsker å spille i Premier League. Det kan han ikke gjøre i Watford som eier han, men i Nottingham Forest hvor han er i ferd med å avslutte et vellykket låneopphold.

Ironien er, hvis det er noen, at Phillip Zinckernagel som var i Watford ble veid og funnet for lett for Premier League og sendt ned til Nottingham Forest som var i Championship. – Så nå har de to lagene byttet liga og nå ønsker Watford at T. Richardsons favorittdanske skal gjøre jobben med opprykk for dem også.

LES: Nottingham Forest er endelig tilbake i Premier League!

Daily Mirror melder at Watford motvillig selger til Nottingham Forest, men at de har priset han litt høyere enn det den nyopprykkede Premier League klubben hadde tenkt seg.

Phillip Zinckernagel sa forleden i et intervju med danske Bold at han gjerne vil bytte bort fra Watford slik at han kan spille i Premier League neste sesong.

Nottingham Forest vil gjerne gjøre oppholdet pemament, men det krever at de betaler rundt to millioner pund

Zinckernagel har spilt en god sesong for Nottingham Forest, hvor han har spilt 45 kamper og scoret seks mål i Championship denne sesongen.

Zinckernagel har kontrakt med Watford til 2026.

LES: Har sikret seg Ligue 1s beste venstreback