Russell Martin

Det blir hakket mer glamour for 35 år gamle Russell Martin nå som han rykker opp som ny manager for Swansea. Skotten har ledet League 1 klubben MK Dons fra han i 2019 la opp som en midt på treet suksessfull forsvarsspiller.

Steve Cooper forlot Liberty Stadion for noen uker siden og siden har Swansea vært igjennom en hvis vi skal tro pressemeldingen en omfattende prosess for å finne den rette.

Les: Carlo Ancelotti krever Florentino Perez henter Serie A -stjerne

Direktør Julian Winter er svært fornøyd: «Han tar seg av profilen som en ung og sulten trener som ønsker å lykkes, og han er mer enn klar for utfordringen

Da det ble klart at vi måtte finne en ny manager, var vår første prioritet å finne en kandidat som var ambisiøs, engasjert og som har en klar visjon om hvordan laget hans skal spille.

Vi innså raskt at Russell med sin attraktive aggressive stil, som han implementerte i Milton Keynes Dons, var den rette personen for oss fremover».

Russell Martin spilte29 kamper for Skottland som en aktiv spiller. Han startet trenerkarrieren som spillende trener i Walsall, før han flyttet til MK Dons i januar 2019, hvor han hjalp dem med å gå opp i League 1. – Det var trolig dette opprykket som styreleder i Swansea Huw Jenkins ønsker å kopiere.

Les: Au da, Nagelsmann