Klar igjen etter å ha tråkket på feil sted. (foto: dif)

I disse Durek og Märtha Louise-tider tenkte vi at det passet med en historie fra fotballens verden der det kan befinne seg mer mellom himmel og jord enn det fysioterapeuten råder over.

Mohamed Buya Turay står med en optimal sesong som «leiesoldat» hos Djurgården denne sesongen. Ligagull og toppscorertittel løfter spilleren fra Sierra Leone opp som en av de mest verdifulle spillerne i Allsvenskan.

Les: Hvem i huleste var denne manageren på Tottenhams pressekonferanse?

Så begynte trøblet i løpet av en landslagssamling. Det startet med en angivelig tåskade i landskampen mot Lesotho, men etter kampen spredte smertene seg til resten av beinet. Landslagets fysioterapeut var rådvill, men ikke Turay.

Han kontaktet noen familiemedlemmer som anbefalte ham å prate med en heksedoktor. Og som sagt, så gjort.

Les på Popidol: Lottomilliardær kjøpte fotballklubb

– Heksedoktoren fortalte meg at årsaken til tåskaden var at jeg hadde tråkket på et spirituelt objekt i landslagsleiren som var plasert av en person som ville at jeg skulle få elefantsyken for å ødelegge karrieren min, sier spilleren ifølge BBC.

Skaden ser ut til å ha leget seg etter dette, så da er det opp til hver enkelt å tenke sitt om fenomenet. Vi tipper Djurgården er mer opptatt av at det hele ser ut til å ha løst seg.

Les: Nå er prosessen i gang med Nye Anfield