Fotbollskanalen skriver at Norge gjorde en begredelig innsats hjemme mot Latvia og at det ser vanskelig ut å til og med nå topp 2 i gruppen. Solbakken og hans menn trenger nok å vinne i Amsterdam, noe som vårt naboland ikke vil lykkes med.

Samtidig som Sverige må ut i kvalifisering med Italia, etter gårsdagens kamper, mener svenske eksperter at den psykologiske fordelen ligger hos dem og ikke hos de regjerende europamestrene.

Les: Andy Carroll er tilbake!

Dette er deres vurdering:

Norge hadde en hemmelig interessant situasjon før denne samlingen, men tapte fullstendig hjemme for Latvia. 0-0 endte kampen og dermed er ikke Lusekoftorna bedre enn tredje i gruppa. Nordmennene må trolig vinne borte mot Nederland for å ta en topp 2-plassering og det er ikke engang sikkert at det er nok til gruppeseier. Tungt for nordmennene.

Nederland tapte også poeng på en ekstremt høylytt måte da de møtte Montenegro. 2-0 ble til 2-2 i løpet av kampens siste ti minutter. Før det hadde Memphis Depay vist klass med doble mål og han kommer til å bli veldig viktig for Oranje igjen. I tillegg føles midtbanen med Wijnaldum, De Jong og Klaassen veldig bra. Den trioen vil ta kampen fra start.

Nederland har nettet 18 ganger på sine fire hjemmekamper i kvalifiseringen og mot et Norge som må gå for seier kan det godt bli en del poder igjen. Jeg har vanskelig for å se noe annet enn hjemmeseier og en er kombinert med overtiden for å få den fine oddsen 2,10.

Kamper: hjemmeseier og over 2,5 mål @ 2,10
Konkurranse: VM-kvalifiseringskamp
Sted: De Kuip
Tid: 20.45

Les på Popidol: Tamburinen til Oasis solgt på auksjon