(c) Bilde Sarpsborg 08: Anton Salétros

Etter to utlån, først til AIK og så til Sarpsborg 08 fant den svenske midtbanespilleren ut at Rostov ikke lenger var stedet å være. Det var stor interesse fra en rekke klubber i Norden danske Vejle, men han følte seg mest hjemme i Sarpsborg 08.

Anton Salétros ble lånt ut til Sarpsborg 08 i starten av denne sesongen, men han forlot klubben i slutten av juli. Sarpsborg forsøkte å forlenge låneoppholdet, men lykkes ikke med det. Gleden ble derfor ekstra stor da de fikk vite Anton og Rostov var ferdig med hverandre og at svensken ønsket seg en fast avtale.

Les: Endelig bekrefter Liverpool at neste store keeper er på plass

Det er Sarpsborg sin hovedtrener svenske Mikael Stahre som er årsaken til at en retur ble naturlig, de to kjenner hverandre godt fra tiden i AIK.

24 åringen har kontrakt for to og et halvt år.

  • «Vi er stolte», sier Berntsen til Eurosport.
  • Jeg trivdes utrolig godt i Sarpsborg i våres og føler jeg fremdeles har mye å bevise. Jeg vil hjelpe Sarpsborg 08 framover mot topplasseringer og Eliteserien og ut i Europa, sier Anton Salétros.

Svensken har fulgt Sarpsborg 08 nøye under tiden i Russland.

  • Selvsagt har jeg det. Jeg har veldig god kontroll på hvordan ting ser ut i Sarpsborg, sier han.

Strålende fornøyd sportssjef

  • Vi er veldig glade for å ha landet Anton på en 2,5-årskontrakt. Vi vet han er en kvalitetsspiller, vi vet han trives i Sarpsborg og vi vet at han har en høy stjerne i garderobe og klubb. Vi får inn en type som er av de som kommer først og drar sist. En seriøs, kreativ og veldig god fotballspiller som kan bekle flere posisjoner for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.
  • Hvordan ser bildet ut økonomisk?
  • Anton går inn i lønnsprofilen vår og tjener på nivå med flere av de andre spillerne vår. Dette er vi veldig glade for, sier Berntsen.

Les: Sarri er tilbake rundt nyttår

Takker Rostov for godt samarbeid
Som også ønsker å takke Rostov for gode forhandliger og en ryddig overgang.

  • Rostov har framstått ekstremt profesjonelle i denne saken som i tidligere caser. De er en fryd å samarbeide med.