Som de fleste som følger engelske fotball tett la merke til, den franske forsvarsspilleren som nå er mer spansk Aymeric Laporte havnet ofte bak i Manchester City manager Pep Guardiola sin prioriteringsrekke. Mens Laporte bare spilte 14 seriekamper sist sesong formelig fråtset Ruben Dial og John Stones i spilletid.

Daily Mail melder i dag at Manchester City er villige til å selge 27 åringen for at han skal få spille mer, men ikke til enhver pris. – Hvis noen er villige til å betale 60 millioner pund er de villige til å snakke.

Les: Roma sender tidligere lokalhelt Alessandro Florenzi til rivalen

Både Juventus og Real Madrid har uttalt at de er interessert, men prisen er trolig i drøyeste laget. I en normal situasjon ville ikke Manchester City solgt Aymeric Laporte, men de er nær en overgang for Harry Kane og trenger inntekter for å havne i balanse i regnskapene. – Manager Pep Guardiola er nemlig svært opptatt av Laporte og satte han i midtforsvaret sammen med Ruben Dial i kampen mot Norwich. Aymeric Laporte kvitterte med storspill og et sjeldent mål.

Les: Nagelsmann skal vise PSG, City og Chelsea hva fotball egentlig handler om


Manchester City – Norwich 5-0
Premier League
7′ 1-0 Tim Krul
22′ 2-0 Jack Grealish
64′ 3-0 Aymeric Laporte
71′ 4-0 Raheem Sterling
84′ 5-0 Riyad Mahrez

Laporte overrasket mange tidligere i sommer da han byttet landslag fra Frankrike til Spania og representerte spanjolene i sommerens EM.