Romario henter frem treningstøyet fra 1990-tallet.

Det var en sann nytelse å se Romario på banen på 1990-tallet. Han ble hentet til Europa i 1988 for PSV, spilte to sesonger for Barcelona, men det er som brasiliansk landslagsspiller vi husker den 1,7 meter lave ekstreme teknikeren. Romario viste frem finter verden ikke hadde sett, i 1994 hevet han VM-trofeet for Brasil som FIFAs best footballer of the year. Tro det eller ei, som 58-åringen gjør Romario seg klar for comeback.

Han la opp i en alder av 43, har ledet America de Rio de Janeiro som klubbpresident, nå tar Romario av seg dressen for å oppfylle drømmen om å spille sammen med sønnen sin.

LES: Bayer Leverkusen bekrefter Florian Wirtz prislapp

-Jeg skal gjøre en annen drøm til virkelighet: Å spille med sønnen min. Det er en mulighet som svært få fotballspillere får. Jeg er fortsatt i toppform, selv om jeg er 58 år. Jeg håper sønnen min vil spille meg ballen, slik at jeg kan fortsette å score mange mål, sier Romario.

America de Rio de Janeiro spiller i Brasils syvendedivisjon, så 58-åringen skal nok klare seg bra. Registreringen av Romario som spiller er gjort, nå ventes det på comebacket.

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet