Sunday Mirror: «Haaland har bestemt seg for Manchester United»

Erling Braut Haaland
Top Article ad

Det er vanskelig å argumentere mot en overgang for RB Salzburg-spiss Erling Braut Haaland til Manchester United, ihvertfall så lenge Ole Gunnar Solskjær sitter i managerstolen. 

Ifølge Sunday Mirror har Erling Braut Haaland bestemt seg for at det beste for hans karriere er en overgang til Old Trafford og sin gamle sjef Ole Gunnar Solskjær.

Les: Trenger United virkelig å bruke 3 milliarder kroner?

19-åringen, er en av europeiske fotballs mest ettertraktede talenter med åtte mål i seks Champions League kamper, og han har scoret ytterligere 20 ganger i andre konkurranser så langt denne sesongen.  – Ole Gunnar Solskjær ønsket å hente han allerede i sommer, men fikk da ikke helt gehør, nå er posisjonen hans styrket ettersom Manchester United igjen klatrer på tabellen. Tidligere denne uken var manageren på plass i Østerrike for å forsøke å få til en avtale, noe de fleste tror han lykkes med.

Haaland har også vært og snakket med Borussia Dortmund uten å bli overbevist.

Det er to tanker som har overbevist Haaland.- Solskjærs ungdommelige revolusjon i klubben noe han fikk se med selvsyn etter å ha besøkt Uniteds Carrington treningsanlegg og at det er godt med en kjent faktor, Solskjær var leder for Molde da Haaland fikk sitt gjennombrudd.

Haaland har gjort et elendig valg av agent, Mino Raiola, ønsker at Haaland skal flytte til Juventus og bli med Matthijs de Ligt, som flyttet til Torino under Raiolas ledelse. Raiola er kjent for å bruke ufine midler for å få det som han vil.