Østerrikeren skulle ha bevis på at klubben satser på ham. (foto rb leipzig, twitter)

RB Leipzig rykket opp i 2016. I sin debut-sesong som trener ledet en østerriker så klubben til en imponerende 2. plass i Bundesliga. Dette er tydeligvis ikke nok bevis for den tyske klubben. Nå kan veien til Premier League være kort for suksesstreneren.

Ralph Hasenhüttl var ønsket med videre som trener for RB Leipzig, men klubben nektet å gi østerrikeren forlengelse av kontrakten som går ut etter neste sesong. For Hasenhüttl, som har ledet klubben til en 2. og 6. plass i Bundesliga, var ikke dette holdbart.

– Han ønsket ikke å gå inn i den nye sesongen uten en forlengelse av sin kontrakt. Derfor er partene blitt enige om å avslutte samarbeidet etter to suksessfulle år, sier RB Leipzig i en uttalelse.

Østerrikeren var på ønskelisten til Bayern München, men da Bayern valgte Niko Kovac som Jupp Heynckes erstatter, åpner mulighetene seg plutselig for en Premier League-klubb.

Ifølge The Sun har Arsenal holdt øye med suksesstreneren. Nå som Østerrikeren er ute på jobbmarkedet, slipper Arsenal å betale en kompensasjon til den tyske klubben.

Hvis 50-åringen er mannen som skal ta over etter Wenger.

Les også: Tottenham-spiller nekter å forlenge kontrakten

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp